WERVING Evenementenbeveiligers m/v

Na een periode die eeuwen geduurd lijkt te hebben, zien wij weer licht aan het einde van de tunnel. Om ons team weer op volle sterkte te krijgen, zijn wij op zoek naar GEDIPLOMEERDE Beveiligers in het bezit van het beveiligingsdiploma of het certificaat evenementenbeveiliger (ESO).

 

Regio's

Wij willen gediplomeerde (evenementen)beveiligers uit de provincies Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht van harte uitnodigen om ons jou uit te laten nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

Onze mogelijkheden

We hebben een jong en dynamisch team. We doen veel aan cursussen en trainingen waarbij het hebben gevolgd of behalen (bij ons kosteloos) van EHBO, BHV en onze Flexteam training een vereiste is. Daarnaast hebben wij nog diverse mogelijkheden voor specialisaties en kennismiddagen over uiteenlopende thema's zoals Crowd Management, Risico Analyses en Coördinator Evenementen- en Horecabeveiliging. Als evenementenbeveiliger werk je op oproepbasis voor ons. Wij kunnen, COVID ontwikkelingen daar gelaten al redelijk ver vooruit plannen met grotendeels eigen opdrachten en enkele opdrachten waarbij we collega bedrijven helpen.

 

Interesse?

Bij interesse willen we je vragen op DEZE LINK te klikken en het interesse-formulier in te vullen. Binnen enkele dagen zullen wij contact met je opnemen om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking bij ons op kantoor in Breda.