UCM First Aid - EHBO

UCM First Aid is gespecialiseerd in het organiseren en uitvoeren van de medische hulpverlening, EHBO op uw evenement en of festival in Nederland.

 

UCM First Aid staat voor volledige professionele eerste hulpverlening op evenementen denk hierbij aan; Dancefeesten, festivals, concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen tot aan kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen in Nederland. UCM First Aid is uw ideale partner met al onze deskundige personeelsleden, materialen en voertuigen zijn wij goed aanpasbaar van buiten op een terrein tot aan op het strand of water. Al onze hulpverleners hebben een achtergrond in de zorg en/of hebben een cursus gevolgd tot evenementen hulpverlener / waterrescue.

 

Met onze expertise kunnen wij een totaalpakket aanbieden en heeft u alles onder een aanbieder gestald.

 

Medische Hulpverlening:

 

UCM First Aid zorgt ervoor dat al het expertise, brandveiligheid en eerste hulpverlening (EHBO) onder een aanbieder gestald wordt. Ons medische team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Zij beschikken altijd over de juiste certificering en diplomering. De hulpverlening is conform de Nederlandse wettelijke kaders en normen waaronder de Veldnorm Evenementenzorg en voldoen hiermee aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen en de veldnorm evenementenzorg. Bezoekers aan onze Eerste Hulp post worden vertrouwelijk geregistreerd. Hierdoor is de toegankelijkheid voor patiënten van onze Eerste Hulp post zeer laagdrempelig.

 

Samenwerking:

 

Verder is een goede samenwerking en overleg met andere hulpdiensten van groot belang, zoals GGD, GHOR, ambulancediensten, meldkamers en ziekenhuizen. Voorkomen is beter dan genezen. Het is tijdens verschillende evenementen gebleken dat onze inzet voor de goede afloop van groot belang is geweest. 

 

We werken samen met diverse andere EHBO bedrijven om gebruik te maken van elkaar z'n kennis, kwaliteiten en personeel.

 

Interesse in onze dienstverlening?

Vul onderstaand contactformulier in wij nemen contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.