Vacature Event Service Crew

DE FUNCTIE

Ter ondersteuning en uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in de functie van Event Service Crew. In deze functie kan je werkzaam zijn voor uiteenlopende organisaties waar men te  maken heeft met bezoekersstromen. Dit kan op en rond evenementen zijn maar bijvoorbeeld ook bij een COVID vaccinatielocatie of in de zomer als toezichthouder of verkeersbegeleider rondom evenementen en recreatieplassen.

 

Wat verwachten wij van je?

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren, dien je te beschikken over een gezonde lichaam en geest. Je bent iemand waarop wij kunnen bouwen en die gemaakte afspraken nakomt.

Daarnaast vinden wij dienstverlenend, vriendelijk en communicatief sterk zijn belangrijke eigenschappen.

 

Wat bieden wij?

Een leuke afwisselende bijbaan met doorgroeimogelijkheden richting evenementenbeveilig(st)er en interessante cursussen op het gebied van EHBO, BHV, ESO en Crowd Management. Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring maar ligt gemiddeld genomen boven het gemiddelde uurloon.

17-18 jaar = € 7,50*

19-20 jaar = € 8,50*

21 jaar = € 10,75*

*NB: hier bovenop bouw je nog 8% vakantietoeslag op

 

Ben je ZZP-er (bv ingeschreven bij Youngones of Temper)?

Bij ons bestaat de mogelijkheid om te factureren, in dienst komen is mogelijk maar factureren aan ons mag dus ook! Afhankelijk van leeftijd, locatie en ervaring bespreken we je uurtarief.

 

Enkele opdrachten waar we nieuwe collega's voor zoeken:

Brand Parkies Breda

Brand Parkies Roosendaal

Diverse evenementen in Breda, Tilburg en Eindhoven

Diverse Recreatieplassen

Hartje Ginneken (Za 10 sept)

Purple Festival Tilburg (Za 25 aug)

Rooskleurig Festival Roosendaal (Za 27 aug)l

 

Interesse?

Vul onderstaand je gegevens in en geef je beschikbaarheid op, wij nemen spoedig contact met je op om kennis te maken met je. Ons kantoor zit in Breda Tot snel!


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.